У Києві чоловік скоїв самогубство, підірвавши гранату поблизу дитячого майданчика

23 марта 2023

У Подільському районі Києва поблизу багатоповерхівки стався вибух. За попередньою інформацією, в руках чоловіка здетонувала граната, внаслідок чого він загинув.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Подія сталась у провулку Квітневому.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення про те, що в Подільському районі столиці було чутно вибух, і пізніше на місці події виявили тіло чоловіка.

"Попередньо поліцейські встановили, що в руках 29-річного чоловіка здетонувала граната, внаслідок чого він загинув на місці. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події", – розповіли в поліції.

За фактом смерті чоловіка відкрито кримінальне провадження з поміткою "самогубство". На опублікованих фото можна побачити, що трагедія сталась поблизу дитячого майданчика.

ФОТО 18+


Нагадаємо, в Оболонському районі Києва в четвер, 16 березня, у дворі багатоповерхового будинку загорівся автомобіль. У якийсь момент у машині, що палала, вибухнув невідомий предмет.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Фастівському районі Києва в п’ятницю стався вибух бойової гранати. Внаслідок події 21-річний хлопець отримав тяжку травму руки.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

Безопераційне лікування катаракти: лікар-офтальмолог розповів, чому це неможливо 26 апреля 2024

Реклама в соцмережах і народні цілителі переконують, що катаракту можна повністю вилікувати без операції. Люди у відчаї купують "ліки" або використовують народні рецепти, які не мають доказової бази, і сподіваються на диво. Але таким чином вони втрачають час, дозволяючи незрілій катаракті трансформуватися в перезрілу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше