У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю

27 сентября 2024

В Оболонському районі Києва правоохоронці викрили чоловіка, який, за інформацією слідства, займався незаконним збутом зброї. Пенсіонера затримали під час продажу пістолета, за який він отримав 1500 доларів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. "Бізнесмену" загрожує до семи років позбавлення волі.

"Правоохоронці затримали 60-річного киянина на гарячому під час збуту потенційному "клієнту" пістолета, за який він отримав 1500 доларів. Надалі під час обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі вилучили ще близько 200 набоїв різного калібру та понад кілограм пороху", – розповіли в пресслужбі.


Зловмисника затримали в Оболонському районі столиці. За фактом збуту вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.



Нагадаємо, у Києві судитимуть чоловіка, який у квартирі та двох гаражах облаштував схрон зброї та боєприпасів. Під час обшуків правоохоронці, зокрема, вилучили переносний протитанковий комплекс, гранати, патрони різного калібру, саморобні вибухові пристрої та інше.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва викрили "бізнес" із торгівлі зброєю та вилучили арсенал зброї і боєприпасів. Зловмисники підшукували "клієнтів" через інтернет, а збували – надсилаючи замовлення за допомогою сервісу поштових відправлень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки 27 сентября 2024

У мережі захейтили Олю Полякову через підтримку квадробіки: нехай вдома роблять, що хочуть У відповідь українці заявили, що думка співачки "взагалі недоречна"

16-річна донька Йовович здивувала дорослим луком на моді в Парижі. Фото 27 сентября 2024

Важко не зрозуміти одразу, чия це донька

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників 27 сентября 2024

Викрали та катували іноземця, вимагаючи $100 тисяч: правоохоронці Києва затримали зловмисників. Усі подробиці і фото Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше