У Києві на Оболоні сталась аварія за участю двох легковиків: одного з водіїв затисло в салоні авто

10 мая 2024

В Оболонському районі Києва в четвер, 9 травня, на проспекті Володимира Івасюка сталась аварія за участю двох легковиків. Одного з водіїв рятувальники деблокували із салону понівеченого авто за допомогою спецінструменту.

Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці. Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"9 травня о 9:50 надійшло повідомлення про виникнення дорожньо-транспортної пригоди на проспекті Володимира Івасюка. Між панеллю приладів та сидінням автомобіля Hyundai затисло водія. Рятувальники деблокували потерпілого та передали медикам", – розповіли в ДСНС.


Як видно на опублікованих у мережі фото й відео, сталась аварія за участю двох легковиків – частина дороги на проспекті буквально засипана уламками машин. Про стан іншого учасника ДТП нічого не повідомлялось.

Фото 18+



Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва у вівторок, 7 травня, сталась аварія за участю вантажівки та маршрутного автобуса. За попередньою інформацією, є постраждалі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва в четвер, 9 травня, на вулиці Остафія Дашкевича легковик на швидкості протаранив стовп, унаслідок чого електроопора не витримала та впала. Щоб деблокувати постраждалого водія, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

Переможець Євробачення-2024 зізналися, що у них забрали кришталевий мікрофон 20 мая 2024

У переможця Євробачення-2024, швейцарського співака Nemo, який позиціонує себе небінарною особистістю, забрали головний приз конкурсу - кришталевий мікрофон.

Трамп вимагає аби Байден пройшов тест на наркотики - ЗМІ 20 мая 2024

Чергові, 60-ті, президентські вибори у Сполучених Штатах Америки заплановані на 5 листопада 2024 року.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше