У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО

8 октября 2024

У Подільському районі Києва в неділю, 6 жовтня, сталась пожежа на вулиці Електриків. Як встановили рятувальники, вогонь виник на станції технічного обслуговування автомобілів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці.

За словами рятувальників, 6 жовтня о 22:10 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Електриків.

"Сталося загоряння на станції технічного обслуговування з двома осередками. Пожежу ліквідовано о 23:29 на площі 25 квадратних метрів. Жертв та постраждалих немає", – уточнили в ДСНС.




Нагадаємо, у селі Тарасівка Київської області, за інформацією слідства, місцевий мешканець, прибираючи власну земельну ділянку, палив сухостій. Внаслідок цього вогонь перекинувся на промислові ангари та знищив три вантажних автомобілі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Петропавлівській Борщагівці Київської області в середу, 2 жовтня, під час руху загорілась маршрутка. Спочатку вогонь намагалися загасити небайдужі громадяни з вогнегасниками, проте без допомоги рятувальників не обійшлося.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Учасники творчого об'єднання МУР потрапили у скандал через ціну за платівку 8 октября 2024

"Продам геноцид. Недорого". МУР потрапив у скандал через ціну за платівку: що не сподобалося українцям і як відреагували в колективі Артистів звинуватили у комерціалізації Гоолодомору

Названо 5 гормонів, які впливають на збільшення ваги 8 октября 2024

5 гормонів, які впливають на збільшення ваги

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше