У Києві на проспекті Лобановського зіткнулись легковик та мотоцикл - є постраждалий

24 апреля 2023

У Києві в неділю, 23 квітня, сталась аварія за участю мотоцикліста та легковика. Внаслідок ДТП водій двоколісного транспорту отримав травми.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини автопригоди встановлять слідчі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"Сезон розпочався.... В Києві на проспекті Лобановського тяжко травмований мотоцикліст. Надають допомогу. Сподіваємося все буде добре!", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео можна побачити наслідки ДТП, зокрема, на місці події перебувають лікарі та поліцейські. Через аварію на цій ділянці дороги утворився затор у бік Деміївської площі.


Нагадаємо, поблизу села Панфили Київської області у вівторок, 18 квітня, внаслідок зіткнення загорілись три вантажні автомобілі. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіла двох загиблих. У Святошинському районі Києва в четвер, 20 квітня, сталась аварія за участю вантажівки та мікроавтобуса Citroen Jumper. Внаслідок ДТП постраждали водій останнього авто, якого деблокували за допомогою спецінструменту, та його чотири пасажири.

Як повідомляв OBOZREVATEL, однією з учасниць масштабної ДТП на бульварі Лесі Українки в Києві 20 квітня була Владислава Євтягіна – дочка колишнього депутата Єнакіївської міськради від "Партії регіонів" Сергія Євтягіна. Вона вже щонайменше вдруге потрапляє в серйозну аварію.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Надя Дорофєєва у кольорових міні влаштувала фешн-зйомку в паризькому готелі. Фото 7 октября 2024

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно у своєму кліпі показала моторошний сон матері, яка рятує дитину, влаштувала у паризькому готелі справжню фенш-зйомку.

Тоня Матвієнко з 8-річною донечкою наробили кумедних фото 7 октября 2024

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодавно у Нью-Йорку влаштувала романтичне побачення з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, показалася зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

У Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі" 7 октября 2024

"Поверніть Героїв живими": у Києві провели акцію на підтримку полонених захисників "Азовсталі". Фото і відео Люди вийшли попри негоду

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше