У Києві п’яний водій BMW на швидкості протаранив дуб

23 апреля 2024

У Дарницькому районі Києва в неділю, 21 квітня, автомобіль BMW на швидкості протаранив дуб. Як виявилось, водій, який дивом не постраждав, сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На порушника склали одразу три адміністративні протоколи.

"Напередодні на лінію 112 надійшло повідомлення про ДТП у Дарницькому районі. Ми швидко прибули на місце та виявили автомобіль BMW, водій якого в'їхав у дуб. Від потужного удару транспортний засіб зазнав чималих механічних пошкоджень. На щастя, керманич не травмувався", – розповіли в пресслужбі.

Під час спілкування із водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік пройшов огляд за допомогою приладу Драгер, результат – 1,21 проміле.

На порушника склали адміністративні матеріали за порушення ПДР, що призвело до аварії (штраф 850 гривень), керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за керування машиною без відповідних документів (відсутність страхового полісу – штраф 425 гривень).

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі Київської області під час комендантської години правоохоронці зупинили легковик, водій якого перебував за кермом у стані сп’яніння. Порушнику виписали штрафів на понад 90 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Російських підлітків навчатимуть керувати дронами 3 мая 2024

Військові, які повернулися з війни проти України, проведуть для підлітків зліт, під час якого навчатимуть їх сучасних методів ведення війни, зокрема керування безпілотниками і елементів військової інженерії.

Вікторія Бекхем привітала чоловіка з 49-річчям та показалася в його обіймах. Фото 3 мая 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем, якій нещодавно виповнилося 50, 2-го травня привітала свого чоловіка, футболіста Девіда Бекхема з 49-річчям.

Будущее iGaming Индустрии – Ввод и Вывод Денег с Помощью Криптовалюты 3 мая 2024

Наблюдения наших экспертов за интеграцией криптовалюты в сферу онлайн казино. Причины популярности цифровых денег

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше