У Києві п’яний водій вантажівки протаранив відбійник: дорогу засипало картоплею

8 июля 2024

У Голосіївському районі Києва п’яний водій вантажівки протаранив відбійник. Внаслідок ДТП по дорозі розкидало мішки із картоплею, яку перевозив чоловік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На порушника склали одразу два адміністративні матеріали.

"У Голосіївському районі інспектори помітили мішки з картоплею, які були розкидані по проїжджій частині. Поряд стояв автомобіль Renault, який мав механічні пошкодження. Патрульні одразу ж зупинилися, аби з'ясувати, що сталося. Поспілкувавшись з водієм, ми встановили, що він не впорався з керуванням та наїхав на відбійник. Крім того, поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили поліцейські, водія доправили до медичного закладу, де він погодився пройти освідування – в його крові було виявлено 2,79 проміле алкоголю. На чоловіка склали протоколи за керування машиною у стані сп'яніння (штраф 17 тисяч гривень) та за порушення ПДР, яке призвело до аварії (штраф 850 гривень).

Як повідомляв OBOZ.UA, у Голосіївському районі Києва правоохоронці зупинили водія, який порушив ПДР. Як виявилось, чоловік керував машиною у стані алкогольного сп’яніння, а в салоні авто перебувало троє дітей.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Газі звільнили дівчину, яку викрали в Іраку десять років тому 5 октября 2024

Фаузію викрали в 11-річному віці, під час нападу на громаду єзидів у північному Іраку. Тоді тисячі чоловіків були вбиті, а жінок і дівчат перетворили на рабинь.

Киянин розповів, як врятував водія фури у Києві, якому стало погано за кермом 5 октября 2024

"Голова звисала з вікна": киянин розповів, як врятував водія фури у Києві, якому стало погано за кермом. Відео Уважність та навички юнака допомогли запобігти трагедії

Застрелили чоловіка в готелі через неприязні стосунки: на Київщині затримали замовника і виконавця 5 октября 2024

Застрелили чоловіка в готелі через неприязні стосунки: на Київщині затримали замовника і виконавця. Подробиці і фото Зловмиснику та його спільнику загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше