У Києві поліцейські врятували жінку, яка намагалася скоїти самогубство на очах у власних дітей

29 декабря 2022

У Києві жінка намагалась скоїти самогубство на очах у власних дітей. Завдяки діям бійців полку поліції спецпризначення киянку вдалось врятувати.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Трагедія ледь не сталась на бульварі Перова (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що з вікна будинку у Дніпровському районі дитина кричить про допомогу. Уже через декілька хвилин на місце події прибули бійці полку поліції особливого призначення.

"У квартирі правоохоронці виявили жінку з явними ознаками алкогольного сп’яніння, яка сиділа на підлозі з порізаною рукою. Поруч із нею перебували діти – 2-річний та 7-річний братики. Спецпризначенці негайно надали жінці домедичну допомогу та викликали "швидку". Дітей заспокоїли та відвели до іншої кімнати, аби відволікти від того, що відбувається. Завдяки тому, що 7-річний хлопчик вчинив дуже правильно й покликав дорослих на допомогу, нам вдалося вчасно прибути на виклик та надати необхідну допомогу жінці", – розповіли в поліції.


Уродженку Чернігівщини 1986 року народження госпіталізували до медичного закладу, а дітей доправили до лікарні та передали інформацію працівникам служби в справах дітей та сім’ї. На щастя, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

"Подальшу долю перебування малюків у родині визначать відповідні служби, а ми з’ясовуємо причину такого вчинку потерпілої", – резюмували в поліції.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві патрульні врятували жінку, яка намагалася вкоротити собі віку. Правоохоронці надали киянці домедичну допомогу, а потім передали її лікарям.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Шашлик із цього м'яса вважається найсмачнішим і найкориснішим для здоров'я 18 мая 2024

Чи знали ви, що шашлик із деяких видів м’яса вкрай корисний для здоров’я?

Тіна Кунакі полюбляє більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми 18 мая 2024

Модель Тіна Кунакі з тих манекенниць, які полюбляють більше зніматися для рекламних кампаній та модних брендів, ніж виходити на подіуми.

"Нічна" вівсянка: як приготувати дуже швидкий сніданок 18 мая 2024

Щоб вівсянка була корисною, її потрібно довго варити. А на це не завжди є час вранці. Спробуйте приготувати швидку вівсянку на ніч. Рецепт вам точно сподобається.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше