У Києві рівень води в Дніпрі знижувався увесь тиждень - які локації ще підтоплені

24 апреля 2023

У Києві в неділю, 23 квітня, продовжують фіксувати подальше падіння рівня води в річці Дніпро. Наразі затопленими залишаються заплавні території міста та деякі ділянки садово-дачної забудови.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає пресслужба КМВА. Фахівці відслідковують ситуацію із повінню в столиці.

"Станом на 10:00 23 квітня рівень води річці Дніпро в Києві біля моста "Метро" становить 9 303 см. Цей показник на 5 см менше ніж учора. Весь тиждень водопілля йде на спад. Але ще утримується підтоплення заплавних територій та низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок. Аварійних підтоплень по місту Києву не зафіксовано", – уточнив Попко.

Варто додати, що пік повені у столиці синоптики прогнозували на 22 квітня.

Нагадаємо, раніше у Деснянському районі Києва внаслідок підйому води затопило прибережну полосу неподалік парку "Муромець" біля Північного мосту. Через це деякі кияни ловили рибу просто з частково підтопленої парковки між машинами.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Деснянському районі Києва молодь влаштувала водні атракціони на затопленій парковці біля Північного мосту. Хлопці за допомогою автомобілів катались на надувних матрацах, не дивлячись не те, що вода була ще холодною.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший український космонавт Павло Попович у космосі заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю": легендарне відео 6 октября 2024

Павло Попович: як перший українець побував у космосі та заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю". Легендарне відео Відбулось це 12 серпня 1962 року

Грузинська опозиція має шанс прийти до влади 6 октября 2024

Після жовтневих виборів проєвропейські опозиційні партії можуть отримати близько 55% мандатів.

Топ-8 порад, як запобігти ускладненням під час вагітності 6 октября 2024

Вагітність – це прекрасний та відповідальний період у житті жінки. Незважаючи на природність процесу, вагітність може супроводжуватися загрозливими для матері та дитини ускладненнями. Над запобіганням ускладнень завжди працює лікар акушер-гінеколог, але є і ключові моменти, що залежать цілком від самої жінки. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше