У Києві рецидивіст організував притон та схиляв дітей вживати наркотики

24 января 2023

У Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють в організації роботи наркопритону. Зловмисник схиляв неповнолітніх вживати заборонені речовини, а під час обшуків у нього вилучили "товару" на близько 1 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, під час реалізації вони викрили наркозбувача. Під час затримання поліцейські вилучили у зловмисника 50 грамів солей, 3 пігулки екстазі. Вдома у нього виявили "товар" на суму близько 1 мільйона гривень, же він організував наркопритон.

"У ході досудового розслідування ми встановили, що 23-річний чоловік, раніше судимий за вчинення злочинів проти власності та незаконні операції з наркотиками, зберігає та збуває заборонені речовини. Крім того, зловмисник облаштував у власній квартирі місце для вживання заборонених засобів та схиляв до вживання наркотиків неповнолітніх", – розповіли в поліції.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 250 тисяч гривень.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві на станції метрополітену в пасажира виявили мефедрон. Під час обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці знайшли у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотиків та 30 кілограмів вже готової до збуту речовини.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Хореографка Олена Шоптенко після операції на нозі показала 7 вправ для реабілітації. Відео 26 апреля 2024

Хореографка Олена Шоптенко, яка у березні порвала 2 колінні зв’язки, продовжує нелегкий шлях 2-місячної реабілітації.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше