У Києві світла може не бути по 10 годин - в YASNO розповіли про ситуацію з електрикою в столиці й дали невтішний прогноз

20 декабря 2022

У Києві наразі складна ситуація із відключеннями світла. Електроенергії в столиці може не бути по 10 годин.

Наразі важко передбачити, як швидко вдасться повернутися до стабілізаційних відключень. Про це на своїй сторінці у Facebook написав генеральний директор холдингу YASNO Сергій Коваленко.

"Чи реальні зараз тривалі відключення у Києві? Так, 10 годин без світла – це, на жаль, реальність на сьогодні", – зазначив він.

Коваленко повідомив, що в понеділок, 19 грудня, через чергову атаку окупантів на столицю практично повністю доведеться відключити всі три групи споживачів одночасно. Звичні графіки відключень наразі не працюють.

На всіх пошкоджених ворожими ударами обʼєктах тривають ремонтні роботи, а тепер до них додався ще один інфраструктурний обʼєкт. Саме через це світла немає на значній частині правого берега Києва й подекуди в Київській області.

"Так само страждають усі райони. Зараз уся критична інфраструктура – лікарні, водоканали, метро – заживлена, і світло є десь близько на 20% населення", – повідомив гендиректор YASNO.

Він наголосив, що українські енергетики на всіх рівнях не встигають відновити функціональність системи між новими прильотами.

"Та сподіваюся, що завтра буде трошки краще. Найтемніша ніч перед світанком. Тому я впевнений, що ми вистоїмо", – додав Коваленко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, як працюватиме метро в Києві з 20 грудня.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– Київ у понеділок, 19 грудня, було атаковано 23 дронами-камікадзе Shahed, з яких 18 було знищено. На жаль, є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

– Внаслідок атаки окупантів дронами-камікадзе поранення отримало троє осіб. Окрім того, щонайменше 9 будинків було пошкоджено.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Logitech представила мишу з кнопкою виклику ChatGPT і додаток для чат-ботів 18 апреля 2024

Logitech представила мишу з кнопкою виклику ChatGPT і додаток для чат-ботів

Вперше за 10 років у Чернівецькій області зафіксували спалах кашлюку 18 апреля 2024

Епідемічна ситуація на Буковині є небезпечною.

В мережі показали, який вигляд мала Вікторія Бекхем до популярності і що за страшний діагноз їй ставили 18 апреля 2024

Соромилася багатства та не вважала себе красивою: який вигляд мала Вікторія Бекхем до популярності і що за страшний діагноз їй ставили Зірці виповнилося 50 років

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Хесторія Україна 0.1
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше