У Києві відкрили найбільший "Пункт незламності" - де він знаходиться та як працює

5 декабря 2022

У Дарницькому районі Києва працює найбільший в місті Пункт незламності. Громадяни зможуть погрітися, поїсти та зарядити свої гаджети в ТРЦ "Рівер Мол".

Про це повідомили в пресслужбі столичної Дарницької райдержадміністрації. Він відкритий для громадян щодня 10:00 до 21:00.

"У ТРЦ "Рівер Мол" запрацював найбільший "Пункт незламності"! Під час відключень електроживлення торговельний центр працює на автономному живленні – тому тут ви можете погрітися, поїсти, підзарядити гаджети та попрацювати", – розповіли в РДА.

В пресслужбі райдержадміністрації попередили громадян, що під час переходу на автономне електропостачання, можливе відключення живлення на 10-15 хвилин. "Пункт незламності" знаходиться за адресом: Дніпровська набережна, 12.

Додамо, у Києві з настанням холодів почали працювати спеціальні пункти обігріву. Щоб кияни могли дізнатися інформацію про найближчий із них, було створено спеціальну інтерактивну мапу. В столиці в ліфтах багатоповерхівок встановлять 5000 екстрених боксів допомоги. До їх складу входять вологі рушники, вода, заспокійливе, печиво та інше.

Нагадаємо, у Києві при Лук’янівському СІЗО почав працювати "Пункт незламності". Мешканці соцмереж із гумором відреагували на можливість посидіти в теплі та з інтернетом у Київському слідчому ізоляторі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Київській області продовжують відкривати нові "пункти незламності". Для мешканців регіону є доступ до світла, води, інтернету та їжі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін зробив цинічну заяву про Донбас 25 апреля 2024

У Володимира Путіна "не вкладаються в голові" випробування, які проходять мешканці Донбасу з 2014 року.

Злата Огнєвіч показала, як швидко приготувати кабачкову пасту з креветками 25 апреля 2024

Схоже, незабаром співачка Злата Огнєвіч започаткує власний кулінарний блог.

Готові модульні будівлі та конструкції від компанії «ТрансМодульБуд» 25 апреля 2024

Потреба в модульних будівлях і конструкціях, які можна швидко виготовити, зростає щодня. Такі модулі потрібні на будівельних майданчиках, на дачних ділянках, на військових блокпостах

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше