У Києві в багатоповерхівці горіли щитові на кількох поверхах

7 сентября 2024

У Шевченківському районі Києва сталась пожежа в багатоповерхівці. Через коротке замикання в будинку горіли електрощитові з восьмого по 10 поверх включно.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Причину виникнення загоряння встановлюватимуть правоохоронці.

За словами рятувальників, 5 вересня о 15:38 до них надійшло повідомлення про пожежу в Шевченківському районі Києва на вулиці В’ячеслава Чорновола.

"Сталося коротке замикання лічильника на 8 поверсі 16-поверхівки з подальшим розповсюдженням на щитову 9 та 10 поверхів. Загорання ліквідували о 16:27. Жертв чи постраждалих немає", – уточнили в ДСНС.



Нагадаємо, у Київській області в середу, 4 вересня, вогнеборці локалізували пожежу на відкритій території площею 421 га. Загоряння виникло напередодні, фахівці радіаційно-хімічного захисту проводять постійне обстеження території.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Вишгородському районі Київської області під час гасіння трав’яного настилу рятувальники виявили тіло 82-річної жінки. Попередньо, пенсіонерка загинула під час випалювання сухостою.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У двох районах Курської області оголосили обов'язкову евакуацію 16 сентября 2024

Населені пунктів даних районів знаходяться у 15-кілометровій зоні, що прилягає до кордону з Україною.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

Пісня Руслана Горового про життя без окупантів стала хітом у мережі (відео) 16 сентября 2024

"Усіх на Євробачення, Кондратюку – "Оскар!" Пісня Горового про життя без окупантів стала хітом у мережі Продюсера не довелося довго вмовляти знятися в кліпі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше