У Києві викрили чоловіка, який "замінував" Офіс президента

1 декабря 2022

У Києві повідомили про підозру черговому прихильнику "русского міра", який "замінував" будівлю Офісу президента України. Під час обшуків, у нього виявили комуністичну символіку та георгіївські стрічки.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

"Було встановлено, що увечері 28 листопада 2022 року невідома особа повідомила на спецлінію Національної поліції про замінування будівлі Офісу президента України на вулиці Банковій. Правоохоронці встановили особу "мінера" та затримали його. Причину свого вчинку 51-річний чоловік пояснив невдоволенням через відключення електроенергії", - розповіли в прокуратурі.

В пресслужбі додали, що вдома у зловмисника, під час обшуків, правоохоронці знайшли та вилучили мобільний телефон із сім-картою, за допомогою яких він зробив неправдиве повідомлення про "замінування". Крім того, вони виявили комуністичну символіку та георгіївські стрічки.

Чоловіку повідомили про підозру за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці повідомили про підозру двом шанувальникам "русского міра". Мешканці Києва прославляли окупантів у забороненій соціальній мережі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

У Києві продовжує зростати рівень води у Дніпрі 26 апреля 2024

У Києві продовжує зростати рівень води у Дніпрі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше