У Києві з "скляного" моста впав та загинув чоловік

10 июля 2024

У Печерському районі Києва в середу, 10 липня, з моста пішохідно-велосипедного моста через Володимирський узвіз впав чоловік. Від отриманих травм він загинув на місці.

Про це OBOZ.UA повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронці.

"Попередньо встановлено, що з "скляного" мосту впав невідомий чоловік. Від отриманих травм він загинув на місці події. Наразі там працюють правоохоронці", – розповіли в поліції.

На опублікованому в соцмережах відео, можна побачити, що чоловік впав на пішохідну частину дороги, яка веде від Володимирського узвозу в бік Аскольдової могили.


Нагадаємо, 30 квітня у Києві з вікна багатоповерхівки випали чоловік та жінка, які загинули на місці. Трагічний випадок трапився в Деснянському районі на вулиці Каштановій.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві двоє підлітків впали з 16-го поверху багатоквартирного будинку. Від отриманих травм діти загинули на місці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше