У Києві зіткнулись мікроавтобус та вантажівка - є постраждалі

22 апреля 2023

У Святошинському районі Києва в четвер, 20 квітня, сталась аварія за участю вантажівки та мікроавтобуса Citroen Jumper. Внаслідок ДТП постраждали водій останнього авто, якого деблокували за допомогою спецінструменту, та його чотири пасажири.

Про це повідомили в пресслужбі столичної державної служби з надзвичайних ситуацій. Обставини автопригоди встановлять слідчі.

"Столичні рятувальники дістали затиснутого між панеллю керування і сидінням водія мікроавтобуса Citroen Jumper. Аварія сталася 20 квітня о 19:33 у Святошинському районі. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальникам довелося розрізати понівечений автомобіль, аби дістати потерпілого. Його одразу передали медикам", – розповіли в пресслужбі.


Крім того, допомога лікарів також знадобилась ще чотирьом пасажирам мікроавтобуса, яких одразу госпіталізували до медичного закладу.

ФОТО 18+

Нагадаємо, поблизу села Панфили Київської області у вівторок, 18 квітня, внаслідок зіткнення загорілись три вантажні автомобілі. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіла двох загиблих.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Печерському районі Києва в четвер, 20 квітня, сталась аварія за участі 5 автомобілів. За попередньою інформацією, тяжко травмованих внаслідок ДТП немає.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше