LOBODA з аншлагом відкрила новий благодійний світовий тур

22 апреля 2023

17 квітня популярна українська співачка LOBODA відкрила новий благодійний світовий тур повним аншлагом в Празі, а за два дні своїм масштабним шоу підкорила і столицю Німеччини. Артистка також встигла відвідати найбільший в Європі прихисток для українських біженців та розділити сцену з колективом юних переселенців.

Відео дня


Після шаленого успіху свіжого альбому "Made In U", що з перших годин релізу здобув рекордну популярність в Україні, LOBODA вперше представила нову сольну програму концертами в Празі та Берліні. Виступи співачки викликали абсолютний фурор серед жителів європейських столиць – жива черга з прихильників, що чекали на зустріч з улюбленою артисткою розтягувалася на десятки метрів. В рамках масштабного шоу артистка, разом з новими хореографічними постановками, виконала україномовні треки "Градус 100", "Карма" та "Два незнайомці", що увійшли до нового альбому, втім уже встигли стати хітами.

Зворушливим сюрпризом в Празі стала завершальна композиція концерту. Співачка виконала легендарний "Щедрик" разом з юними талановитими представниками дитячої благодійної організації "Кроки добра", що допомагає маленьким біженцям з України та їх батькам, а також функціонує як загальноосвітній центр.

Також співачка здійснила візит на територію колишнього аеропорту Тегель в Берліні, де в найбільшому в Європі прихистку для українських біженців нині проживає майже 4 000 переселенців. Вони тимчасово втратили дім, проте не втратили віру в перемогу та надію на краще життя на рідній землі. Зустріч Лободи з частиною українців стала справді щемливою.

"Моє серце розривається від болю за кожного українця та українку, що втратили рідний дім через війну. Та ми нація незламних і нескорених, неосяжна сила в наших ДНК. Я впевнена, що на жителів моєї країни чекає щасливе майбутнє у власних будинках, на власній землі. І ми з командою зробимо все можливе, аби допомогти цьому відбутися якомога швидше", – прокоментувала співачка.

Разом з артисткою вимушені переселенці співали патріотичних пісень, ділилися особистими переживаннями та частувалися смаколиками, які привезла співачка, наперед дізнавшись перелік необхідних харчів і вподобань мешканців центру.

"Я продовжую робити те, що роблю найкраще – створювати пісні, віддавати людям себе на сцені, а головне - це сьогодні дає мені можливість допомагати і вкладати в наше вільне майбутнє в Україні. Наші зустрічі особливі і сьогодні вони наповнені іншим змістом – зануритися в світ музики, відірватися на декілька годин від зовнішнього світу, при цьому знати, що кожна ваша присутність допомагає десяткам сімей повернутися до себе на рідну землю в відновлені будинки", – розповідає про початок світового благодійного туру LOBODA.

Співачка впевнена, що зовсім скоро українці дійдуть до того, за що всі так борються – до перемоги. За її словами, кожне шоу Made in U – це ще один виклик гіркому часу, у якому ми живемо.

Наступними грандіозне шоу артистки зовсім скоро побачать жителі інших міст Німеччини, а також в Австрії, Азербайджані, Грузії, Латвії, Іспанії, Португалії та Молдові.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Дружина Остапчука розповіла, за що платить в родині вона, а за що - чоловік 8 октября 2024

Остапчук про виховання майбутнього сина

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше