У Києві затримали чоловіка, який розсилав "клієнтам" наркотики, ховаючи їх у техніці та побутових речах

22 марта 2023

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у збуті наркотиків. Нібито він відправляв своїм "клієнтам" заборонені речовини, які ховав у різні побутові предмети та техніку.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами правоохоронців, вони отримали інформацію про те, що мешканець Дарницького району займається продажем наркотичних речовин. Невдовзі затримали чоловіка "на гарячому" у відділенні пошти, коли він збирався відправити чергову партію наркотиків клієнтам.

"Бізнесменом" виявився 20-річний уродженець Донеччини. Він намагався відправити поштою комп’ютерний системний блок, всередині якого заховав 2 кілограми марихуани. Встановлено, що порушник замовляв наркотичну речовину через інтернет, потім розфасовував на згортки та відправляв поштою клієнтам по всій країні. Задля конспірації він ховав "товар" у різні побутові предмети та техніку. Під час обшуку за його місцем мешкання правоохоронці також вилучили ще пів кілограма наркотику, зіп-пакети та електронні ваги", – розповіли в пресслужбі.

За фактом незаконного зберігання та збуту наркотичних речовин відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Деснянському районі Києва правоохоронці затримали іноземку, гуляла по вулиці із гранатою та психотропами в пакеті.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть 19 апреля 2024

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше