У Києві затримали жінку, яка на Оболоні викинула цуценя з вікна 7 поверху

5 декабря 2023

В Оболонському районі Києва затримали жінку, яку підозрюють у жорстокому поводжені з цуценям. Зловмисниця викинула двомісячного собаку з вікна 7 поверху.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваній загрожує до п’яти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на вулиці Архипенка з вікна викинули цуценя.

"Правоохоронці з’ясували, що 29-річна уродженка Херсонської області викинула з вікна 7 поверху двомісячну собаку, яку вона недавно придбала для себе на місцевому ринку. Від отриманих травм цуценя загинуло", – розповіли в пресслужбі.

Також, поліцейським стало відомо, що напередодні, відносно жінки слідчими було скеровано обвинувальний акт за фактом грабежу, вчинений в умовах воєнного стану. За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрито кримінальне провадження, а зловмисниці повідомили про підозру.

Нагадаємо, у Кривому Розі на вулиці Незалежності України, 17 чоловік підстрелив дворового собаку на очах у дітей. Пес спокійно лежав біля альтанки, коли до нього підійшов чоловік та вистрілив, той від переляку стрибнув та втік.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть чоловіка, який намагався вбити безпритульну кішку. Подія сталась у жовтні у дворі будинку на проспекті Павла Тичини.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що корисно знати про кіберспорт? 27 июля 2024

На сьогоднішній день кіберспорт набирає все більшої популярності, залучаючи до своїх лав все нових учасників і це не випадково

Режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни 26 июля 2024

"Путіну потрібна вся Україна": режисер-воїн Олег Сенцов дав свій прогноз на закінчення війни Чоловік вважає, що російська армія не зупиниться на досягнутому

"Мама Сердючки" з квітами у роті попозувала на колінах у Данилка 26 июля 2024

Артисти Андрій Данилко та Інна Білоконь порадували шанувальників черговим креативним фото разом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше