Український телеведучий зізнався, чому не позбувся російського паспорта

5 декабря 2023

Натисніть щоб подивитися відео по темі

Телеведучий Олексій Суханов, який народився та виріс у Росії, а з 2014 року працює на українському телебаченні, зізнався, що зробив зі своїм російським паспортом, коли отримав українське громадянство. Журналіст офіційно став українцем напередодні російського вторгнення – у лютому минулого року.

У розмові з OBOZ.UA Суханов пояснив, чому не може позбутися російського документа. Однак мріє про це і, за його словами, викине в смітник за першої нагоди.

"У російського паспорта закінчився термін дії в травні, – розповідає Суханов. – Але поки лежить собі. Я його тримаю, бо потрібен для переоформлення документів на мою латвійську квартиру. ЇЇ купував на цей паспорт. Коли пройду всю цю паперову тяганину, просто в установі його і викину. А навіщо він мені? Український паспорт для мене – це законне право стати частиною людей з великої літери. Український дух – це те, що мене захоплює".

Олексій Суханов – власник квартири в Юрмалі, де востаннє був рік тому, коли мав відрядження у Латвію.

"Зараз за житлом доглядають, – каже Олексій. – У мене є там квіти – ростуть. Світлини мені присилають. Не буду казати, хто мені допомагає, але це дуже крута людина, якій довіряю. Сам я був у своїй квартирі десь рік тому, коли мав відрядження. Раніше, коли приїжджав до Юрмали, дуже сумував за Києвом. А коли повертався, не вистачало Юрмали. Але зараз не знаю, як буде, бо туди наїхало багато росіян. А я їх не хочу ані чути, ані бачити. Це для мене просто огидні представники людського світу. І вже давно так, навіть ще до війни, пам’ятаю, в ризькому аеропорті вишикувалася черга до рейсу на Москву, а я її оминав десятою дорогою. Не міг себе змусити пройти поряд. Я не хочу туди повертатися – ні думками, ні фізично. Для мене цієї країни більше не існує".

Повне інтерв’ю з Олексієм Сухановим читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Літаки НАТО проводять розвідку на кримському напрямку - соцмережі 27 июля 2024

У ворожих інформаційних каналах почалася хвиля занепокоєння через літаки НАТО біля узбережжя Румунії.

Алла Кудлай здивувала розміром своєї пенсії 26 июля 2024

Також виконавиця пояснила, чому не організовує масштабних концертів.

Єфросиніна знялася для Vogue і розказала про чоловіків заповіт. Фото 26 июля 2024

Під час повномасштабного вторгнення зірка телебачення Маша Єфросиніна спрямувала майже всі свої сили на допомогу жінкам і дітям, які постраждали від війни. І тепер її ім'я асоціюється не лише з шоубізнесом, а навіть більше саме із соціальною діяльністю та благодійністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше