У Київ приїхав американський астронавт та амбасадор UNITED24 Скотт Келлі

28 ноября 2022

В Україну приїхав американський астронавт та амбасадор UNITED24 Скотт Келлі. Він відвідав дітей у лікарні "Охматдит" в Києві.

Про це повідомило видання Укрінформ. Крім того, він збирається поїхати в Бучу та Ірпінь, щоб побачити наслідки російської агресії.

Так, американський астронавт Скотт Келлі, який є амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24, приїхав в Україну на потязі. Він вже зустрівся з дівчинкою Катериною, яка постраждала під час обстрілу вокзалу в Краматорську. А також також поспілкувався з іншими пацієнтами дитячої лікарні.

Повідомляється, що астронавт не тільки розповів маленьким українцям про польоти в космос та показував фотографії, а але ї подарував пацієнтам значки NASA, які понад рік були з ним на орбіті Землі. Водночас діти подарували Келлі тематичну "космічну" картину.

"Після відвідин "Охматдиту" астронавт планує поїхати побачити наслідки російської військової агресії у Бучі та Ірпені", – уточило видання.

Раніше стало відомо, що 27 жовтня американський астронавт і колишній капітан ВМС США Скотт Джозеф Келлі приєднався до фандрейзингової платформи UNITED24. Келлі розвиватиме напрям "Медична допомога", його першим проєктом стане збір на автівки швидкої допомоги класу С. Свої ідеї щодо підтримки України та розвитку UNITED24 Келлі обговорив під час онлайн-зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляв OBOZREVATEL, В Україні випустили 400 благодійних автівок BMW. У рамках партнерства UNITED24 з офіційним імпортером бренду в Україні АВТ Баварія, з кожного продажу такого автомобіля перераховуватимуть кошти на допомогу нашим медикам.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Казино VBet: море бонусів та 50 грн за реєстрацію! 28 марта 2024

Країна розваг безмежна, наче Всесвіт. Її наповнюють різні об’єкти, серед яких знаходяться справжні діаманти, чиє сяйво зігріває душі та викликає бажання триматися до них поближче

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше