У Китаї перекинувся "карантинний" автобус - 27 жертв

20 сентября 2022

На південному заході Китаю у провінції Гуйчжоу перекинувся автобус. Внаслідок аварії 27 людей загинули та 20 отримали поранення, повідомляє Синьхуа у понеділок, 19 вересня.
 
Вказано, що аварія сталася напередодні вранці на шосе у Саньду-Шуйському автономному окрузі. При цьому не повідомляється, що саме спричинило аварію.
 
Своєю чергою, ВВС уточнює, що розбився автобус, який перевозив людей до карантинної установи. При цьому не обійшлося без скандалу.
 

Згідно з китайськими правилами, пасажирським автобусам заборонено їздити шосе з 02:00 до 05:00. Однак аварія сталася о 02:40 за місцевим часом після того, як автобус виїхав до карантинного закладу після опівночі, що може свідчити про порушення правил.
 
Аварія викликала обурення в інтернеті з боку тих, хто критикує політику "нульового зараження COVID-19" у Китаї, оскільки з початку пандемії внаслідок хвороби в провінції Гуйчжоу померли лише дві людини, а дорожній інцидент забрав життя майже у 14 разів більшої кількості людей.
 

Проте останнім часом у провінції спостерігається сплеск заражень COVID-19. У суботу в Гуйчжоу було зафіксовано 712 нових випадків захворювання – близько 70% від загальної кількості у Китаї.
 
Нагадаємо, сьогодні в Києві сталася ДТП за участю маршрутки та автомобіля Mercedes-Benz. В результаті, травмовано 23 особи.
 
На Львівщині в ДТП з військовим авто загинуло четверо людей

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси 28 марта 2024

Північнокорейське телебачення піддало цензурі сині джинси під час трансляції британського садівничого шоу.

Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці 28 марта 2024

Вдарило по найболючішому: Олена Шоптенко перенесла операцію і стала на милиці Танцівниця кілька місяців не вийде на паркет

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше