У Кремлі чиновників попросили позбутися своїх iPhone - ЗМІ

21 марта 2023

До кінця березня співробітникам внутрішньополітичного блоку адміністрації президента (АП) Росії рекомендовано поміняти телефони iPhone, якщо вони ними користуються, на смартфони інших марок та з іншою операційною системою. Про це повідомляє російське видання Коммерсантъ.

Повідомляється, що цю інформацію довели до чиновників на початку місяця. За даними видання, можливо, АП навіть закупить нові безпечні телефони для своїх співробітників, щоб полегшити їм "відмову від американської техніки".

Крім того, як повідомляє видання, за словами співрозмовника, близького до АП, схожі рекомендації отримають і чиновники регіональних внутрішньополітичних блоків.

Нагадаємо, у Кремлі обурені вимогою до ченців УПЦ залишити Києво-Печерську Лавру.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна 7 мая 2024

Колишній режисер "Єралаша", який зґвалтував 13-річного хлопчика і пішов воювати проти України, отримав медаль від Путіна Він щасливий, що більше не "зек"

Что полезно знать о мобильных прокси? 7 мая 2024

Если вы хотите обеспечить себе свободный доступ к любым сайтам и прочим интернет-ресурсам, рекомендуем использовать мобильные прокси, которые можно легко и комфортно использовать на любых гаджетах

У Литві впала повітряна куля: семеро травмованих 7 мая 2024

Керувала кулею 38-річна жінка - досвідчений і професійний пілот, багаторазова учасниця змагань з повітроплавання.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше