Українська блогерка-мільйонниця оголосила, що вперше стане мамою

21 марта 2023

Відома українська блогерка, за якою в Instagram стежить понад 1,6 млн фоловерів, Тетяна Парфільєва поділилася радісною новиною – вона вперше стане мамою. Знаменитість оголосила про вагітність, опублікувавши кадри з округлим животом.

Крім того, чоловік інфлюенсерки, також блогер Іван Кришталь, поділилася у себе на сторінці фото з парної фотосесії, де можна побачити знімок УЗД малюка. За словами чоловіка, його кохана вже на 19-му тижні.

"Не описати словами, які емоції відчуваю", – залишив під кадрами Іван.

Майбутня мама була ще більш лаконічною. Радісну новину вона прокоментувала так: "+1".

За словами блогерки, їй було важко не розповідати підписникам про свою вагітність. Понад чотири місяці це був секрет для аудиторії. Парфільєва лише час від часу показувала фото із лікарні, проте не заглиблювалася у подробиці. Тепер все стало на свої місця і шанувальники поспішили привітати майбутніх батьків.

Під постом про вагітність зібралося понад 6 тисяч коментарів (на момент написання новини), коли в середньому їх близько 100-200. Підписники та колеги всипали Парфільєву приємними побажаннями: "Нарешті! Прийміть щирі вітання", "Ми всі вже дуже любимо цю дитинку", "У вас буде дуже гарна дитина", "Круто! Безмежно рада за вас", "Здоров'я малюку та мамі".

Раніше OBOZREVATEL розповідав, що співачка Ріанна завагітніла вдруге за два роки. Свого первістка вона народила дев'ять місяців тому, а вже зараз разом із репером A$AP Rocky (Ракім Майєрс) в очікуванні другого малюка.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше