У машині та кабінеті депутата Київради Дмитра Білоцерковця виявили прослушку та GPS-трекери

26 апреля 2023

У машині депутата Київської міської ради Дмитра Білоцерковця було виявлено три GPS-трекери для відстеження пересування. Крім того, в робочому кабінеті фракції "УДАР" у будівлі КМДА знайшли прослуховувальні пристрої.

Відео дня

Про це депутат Київради повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Хто встановив спецапаратуру, наразі невідомо.

"Перше фото – це прослуховувальні пристрої. Їх виявили у фракційному робочому кабінеті в приміщенні КМДА та в моєму особистому авто. Також в авто в різних місцях виявили три GPS-трекери відстеження пересування. Хто та чому мене прослуховує? Незаконне прослуховування та стеження – це або російські спецслужби, або діяльність українських силовиків, яким дано команду тиску на політичних конкурентів", – написав Білоцерковець.


Депутат підкреслив, що в будь-якому разі такі дії "несуть загрозу країні, яка воює". Він додав, що звернувся з офіційною заявою до СБУ з вимогою перевірити факт незаконного прослуховування та стеження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Служба безпеки України заочно повідомила про підозру "міністру зв’язку "ДНР". Ще одним зловмисником є "заступник директора" так званого "унітарного підприємства "ДНР" оператора зв’язку "Фенікс". Вони допомогли країні-терористу РФ поставити на "прослушку" мешканців Донецька.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Онука королеви Єлизавети II вдруге стане мамою 2 октября 2024

Онука королеви Єлизавети, принцеса Беатріс невдовзі вдруге стане мамою.

Мірошниченко з прийомною донею влаштували йогу посеред кімнати 2 октября 2024

Адвокатка й багатодітна мама Інна Мірошниченко у своєму Instagram часто демонструє сімейне життя. Вкотре вона поділилася фрагментом буднів із дітьми у сторіс.

Ірина Федишин зворушливо звернулася до своєї мами і поділилася фото з нею 2 октября 2024

Співачка Ірина Федишин привітала з днем народження свою маму Лесю. Фото з іменинницею вона опублікувала у Instagram, адресувавши їй зворушливе зізнання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше