У Молдові на концерті російського репера, який виступив проти війни, охорона вивела із зали українців та відібрала прапори

24 апреля 2023

У суботу 22 квітня у Кишиневі відбувся концерт реп-виконавця Noize MC (справжнє ім'я – Іван Алексєєв), який ще у 2014 році заявив, що підтримує Україну. Артист виконав кілька треків українською мовою, а у залі були присутні наші співгромадяни, які розгорнули державні прапори. Ось тільки охороні це не сподобалося, тому вони виставили їх із зали.

Відповідне відео поширилося в Telegram-каналах. Щойно дівчина взяла український прапор та підняла його над головою, втрутилися охоронці та насильно вивели кількох людей. Ми бачимо, що українка чинила опір сек'юріті (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

У пабліках пишуть, що дії охорони помітив вокаліст. Репер зупинив виступ і заявив: поки прапор не повернуть – він не співатиме. У цей момент люди підтримали кумира та почали вигукувати "Ні війні". Алексєєв відвідав Молдову з концертною програмою "Все як у людей".

Нагадаємо, ще під час подій 2014 року Noize MC наголосив, що він на боці України. Іван сказав, він дуже хоче, щоби від українців відстали й дали нормально розвиватися. А в інтерв'ю Юрію Дудю чоловік зізнався, що з болем сприймає все те, що зараз відбувається у світі.

У квітні минулого року артист разом з російською співачкою Монеточка провів серію концертів під назвою "Voices of Peace" ("Голоси миру") у десяти країнах Європи. Виручені кошти були направлені польському благодійному фонду Siepomaga для потреб українських біженців. А в листопаді 2022 року знаменитість було оголошено іноземним агентом у Росії.

Нещодавно OBOZREVATEL писав, що Монеточка також потрапила до списку іноагентів. Дівчина щодня стикається з хейтом співвітчизників, але не боїться публічно висловлюватися проти кремлівського режиму та його лідера. Щоб дізнатися подробиці – переходьте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хлопчику загрожує довічна інвалідність після того, як вчитель змусив його присідати 7 октября 2024

Дитині вигадали покарання у вигляді 1000 присідань.

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку 7 октября 2024

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку. Подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа 7 октября 2024

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше