У Москві "вагнерівець" вбив співмешканку і відрізав їй вухо - ЗМІ

26 марта 2024

Бойовик з колишньої ПВК Вагнера, який повернувся з війни в Україні, жорстоко вбив свою співмешканку, повідомляє у понеділок, 25 березня, ВЧК-ОГПУ. Його затримала поліція.

Зазначається, що за даними слідства, 51-річний "вагнерівець" відрізав вухо своїй 42-річній співмешканці, а потім понад 15 разів ударив її ножем, після чого викликав поліцію.

Колишнього найманця звуть Сергій Миронов, раніше він був неодноразово засуджений. До того, як його завербували у Вагнер, Миронов відбував термін за заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю зі смертельними наслідками.

В Україні злочинець воював з жовтня 2022 до квітня 2023 року, а потім отримав помилування від президента Володимира Путіна і повернувся до Москви, де став жити разом зі Світланою К. За даними джерел каналу, вбивство сталося на ґрунті конфлікту. Жінка померла на місці через численні ножові поранення. У цей момент у квартирі перебувала її 15-річна донька.

Миронов вже притягувався до відповідальності після повернення з війни, зокрема, був засуджений за умисне ушкодження майна. Декілька місяців він провів у СІЗО, потім його відпустили. Після вбивства співмешканки вагнерівця знову заарештували.

Раніше повідомлялося, що в Росії убивця повернувся додому, "відвоювавши" три місяці в Україні. Перед цим колишній "вагнерівець" після повернення з України живцем спалив жінок.

Вбивці та ґвалтівники: в РФ повертаються її "герої"

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною 27 апреля 2024

Чоловіка звинувачують в підпалі комерційного приміщення в Лондоні, яке пов'язане з Україною.

ЗСУ отримають бомби Paveway: як може змінитися війна 27 апреля 2024

ЗСУ отримають бомби Paveway: як може змінитися війна

Наскільки небезпечні червоні та коричневі плямки в курячому яйці: багато хто про це не знає 27 апреля 2024

Курячі яйця – це універсальний і безмежно корисний продукт, без якого не обходиться жоден сніданок.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше