У Німеччині обурилися закликами РФ до співпраці

27 октября 2024

Заклики Росії до країн Великої двадцятки про необхідність співробітництва є глузуванням з огляду на її вторгнення в Україну у 2022 році. Про це у суботу, 26 жовтня, в Вашингтоні заявив президент Бундесбанку Йоахім Нагель передає Bloomberg.

Він нагадав, що спад у Німеччині почався навесні 2022 року і причиною цього стала велика війна в Європі, яку розпочала Росія.

"Я божеволію, коли мені доводиться слухати російського колегу у форматі G-20, який розповідає мені, наскільки важлива міжнародна співпраця. Це дійсно неприйнятно", - сказав Нагель.

За його словами, зараз це стає ще важливішим, оскільки Німеччина вирішує проблеми, які стримують її економіку.

Видання нагадує, що вторгнення Росія в Україну підживило занепокоєння, що енергія може стати дефіцитом у найбільшій економіці Європи. Незважаючи на те, що Німеччина швидко вирішила цю проблему, війна вдарила по довірі бізнесу та споживачів, посилила політичну напруженість і виявила недоліки, що глибоко пронизують промислову базу країни .

"Ми знаємо, що у нас є структурні проблеми у Європі, тепер нам потрібно знайти розумні способи - і є розумні способи - як подолати ці структурні проблеми", - зазначив Нагель.

Раніше повідомлялося, що воєнна економіка РФ починає виснажуватись. Міжнародний валютний фонд погіршив свій прогноз щодо економіки Росії і тепер бачить зростання в 2025 році на рівні 1,3% порівняно з 1,5% раніше.

РФ звинуватила Берлін у порушенні договору про об'єднання Німеччини

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ після атаки БПЛА сталася пожежа на нафтопроводі - ЗМІ 27 октября 2024

Місцева влада повідомила про атаку 11 БПЛА і "одиничне загоряння". ЗМІ пишуть, що йдетьмя про пожежу на диспетчерській станції нафтопроводу Дружба.

Введение в видеодомофоны и их значимость 25 октября 2024

В современном мире вопросы безопасности становятся все более актуальными. Одним из эффективных решений для повышения уровня безопасности жилых и коммерческих объектов является видеодомофон

Где отремонтировать ноутбук в Днепре? 24 октября 2024

Поломка ноута огорчает и делает невозможной вашу деятельность, поэтому важно знать, куда в подобных случаях можно обратиться. Сервисный центр V-COMP – это возможность быстро и без потерь его отремонтировать

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше