У пішохідному переході пограбував та зґвалтував дівчину: у Києві затримали рецидивіста

24 сентября 2024

У столиці правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до розбійного нападу та зґвалтування 23-річної киянки. Зловмисник напав на жінку у підземному переході Голосіївського району

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, до них звернулась киянка та повідомила, що у Голосіївському районі невідомий чоловік напав на неї.

"Потерпіла розповіла, що, повертаючись з роботи, вона зайшла до пішохідного переходу, де до неї ззаду підійшов незнайомий чоловік та приставивши до шиї лезо від канцелярського, забрав у неї чотири тисячі гривень та зґвалтував її", – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та затримали його того ж дня за місцем проживання у столиці. Ним виявився 37 -річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічних злочинів на території Донеччини.


Затриманому повідомили про підозру за фактами зґвалтування та розбою, вчиненого в умовах воєнного стану. На момент проведення слідства він перебуватиме за ґратами.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть чоловіка, який, згідно з матеріалами слідства, ґвалтував неповнолітню доньку. Зловмисник систематично вчиняв сексуальне насильство над дитиною впродовж кількох років.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кіт подолав 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення 24 сентября 2024

Через 61 день після того, як тварина зникла, пара отримало повідомлення, що її знайшли в місті Розвілл, приблизно за 450 кілометрів від дому.

На Київщині внаслідок ДТП одна машина згоріла, а інша вилетіла в кювет: є загиблі та постраждалі 24 сентября 2024

На Київщині внаслідок ДТП одна машина згоріла, а інша вилетіла в кювет: є загиблі та постраждалі. Фото Обставини смертельної аварії встановлять правоохоронці

73-річна Джейн Сеймур зазнімкувалась в яскравому декольтованому купальнику. Фото 24 сентября 2024

Британсько-американська акторка Джейн Сеймур пораділа теплій вересневій погоді, наробивши фото в купальнику для свого Instagram.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше