У РФ жінок вирішили масово перевірити на фертильність

13 сентября 2024

Після різкого падіння народжуваності росіянок почали направляти на здачу аналізу на антимюллерів гормон (АМГ), який визначає рівень фертильності. Такі направлення без жодних пояснень почали, зокрема, отримувати мешканки Москви, повідомляє The Insider.
 
Видання зазначає, що у направленнях не було зазначено, чому їм потрібно здати саме цей аналіз. Одна з москвичок, яка народила дитину півроку тому, зазначила, що із 20 її знайомих такі направлення отримали 19.
 
У квітні російський уряд доручив регіонам провести перевірку репродуктивного здоров'я громадян: МОЗ дало рекомендації щодо диспансеризації росіян фертильного віку для оцінки їхньої здатності до дітонародження. Перевірка стосується чоловіків та жінок віком від 18 до 49 років. Жінок направлятимуть у жіночі консультації та до акушерів-гінекологів, чоловіків – до урологів чи хірургів, які пройшли підготовку з питань репродуктивного здоров'я.
 

У рекомендаціях МОЗ зазначено, що жінок консультуватимуть з питань репродуктивного здоров'я та мотивуватимуть на народження дітей, а чоловікам належить складати спермограму при виявленні патологій. Влада розраховує охопити цими процедурами близько 6 млн росіян до кінця року.
 
Раніше російські вчені заявили, що Росії загрожує тотальне вимирання населення. Вже зараз проблема має "катастрофічний характер".
 
Нагадаємо, минулого року російський диктатор Володимир Путін закликав росіян різко збільшити народжуваність. А у травні цього року він зажадав, щоб до 2030 року сумарний коефіцієнт народжуваності піднявся до 1,6, а до 2036 - до 1,8.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Декілька причин обрати доставку міжнародних вантажів автотранспортом 18 сентября 2024

Кожен власник бізнесу шукає максимально зручний та дешевий шлях доставки товарів та найрізноманітніших вантажів, обираючи між морськими, автомобільними, залізничними та повітряними вантажоперевезеннями

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі 18 сентября 2024

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі

Психологи розказали про що свідчить погана поведінка вашої дитини 18 сентября 2024

Поведінка дитини завжди говорить про щось батькам, адже саме таким чином малеча висловлює свої почуття та передає емоції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Pro Contactive 4.5
Pro Contactive

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше