У РФ учасник війни проти України намагався зґвалтувати жінку у лікарні

30 мая 2024

У російському Санкт-Петербурзі учасник війни проти України, раніше судимий за спробу зґвалтування, намагався зґвалтувати 71-річну жінку у лікарні. Про це повідомляють росЗМІ в середу, 29 травня.
 
Зазначається, що 37-річний росіянин напав на 71-річну жінку у військовому шпиталі. При собі він мав ножа. Жінка змогла дати відсіч і закричати, після чого черговий лікар вибив у військового ніж та зв'язав нападника ременями. Під час затримання учасник війни поранив лікаря.
 

За даними росЗМІ, повний тезка затриманого у вересні 2022 року отримав п'ять років позбавлення волі в колонії особливого режиму за спробу зґвалтування та погрози на адресу 56-річної жінки. Раніше його ловили на крадіжках.
 
Учасника війни проти України затримано, ним займається військовий відділ Слідчого комітету РФ.

Нагадаємо, у серпні 2023 року у Карелії амністований зек-"вагнерівець", який повернувся з війни в Україні, разом із другом убив шістьох людей. В березні засуджений на 14 років за вбивство найманець із ПВК Вагнер після амністії за участь у війні проти України повернувся до рідного села і вбив людину.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше