В мережі показали, який вигляд має найтихіша блогерка України Антоніна Носова з макіяжем

30 мая 2024

Українська мовчазна блогерка Антоніна Носова, відома як "Усвідомлена", потрапила до зіркового візажиста Єгора Андрюшина, який для неї створив епатажний макіяж. Новий образ настільки сподобався і самій моделі, що вона навіть широко посміхнулася, чого в її блозі побачити майже нереально.

Підписники Андрюшина, серед яких були й відомі блогери, залишилися в приємному шоці від побаченого, адже, окрім макіяжу, у Носової змінилася й зачіска. Відеоперевтілення опублікували в Instagram.

На початку ролика жінка у своєму класичному образі – з неусміхненим сумним обличчям без макіяжу та в замученій життям перуці. Вона навіть не ворушить губами у слова пісні, як це роблять інші зірки на подібних перевтіленнях. А от Андрюшин без змін – наспівує свою пісню і махає пензликом.

Наприкінці ролику можна побачити макіяж Носової. Її несправжнє волосся замінили на коротку блондинисту стрижку. Невідомо, чи це справжня зачіска тихої блогерки, чи чергова перука.

Тенденції нюдових макіяжів для зірок візажист не зраджує, тому й "Усвідомлену" можна побачити в ніжному образі з блискучими глітерними тінями та із помадою персикового кольору, який Pantone вважає відтінком 2024 року.

Замість накидки Антоніна Носова одягнула ретро-образ: чорну сукню з відкритим декольте та спущеними плечиками, сітчастими довгими рукавичками та накинула червоно-чорне пір'я на плечі.  Такі ж довгі ретро-сережки з червоним камінням прикрашали її вуха.

Фанатам дуже сподобався її образ. До коментаторів приєдналися й українські зірки:

  • "Це підпал", – написала Надія Матвєєва.
  • "Ого", – зазначила Анастасія Покрещук.
  • "Найкрутіша перевтілення! Навіть дівчина не втрималася та почала посміхатися".
  • "Яка гарна Тоня!"
  • "Ого! Круто! Зовсім інша людина! Вам дуже личить!"
  • "Оце так неочікувано і круто".

Дехто навіть запідозрив візажиста у підміні моделі: "Носик зовсім інший. Це інша людина?", на що коментатору відповіли: "Ви подивіться, як завдяки макіяжу можна змінити форму носа. Це одна і та ж людина".

Раніше OBOZ.UA писав, що Антоніна Носова вже знялася у відео Ніколаса Карми, де розповідала, скільки коштував її образ. Зі своєї ролі найтихішої блогерки України вона так і не вийшла, тому співрозмовнику доводилося пройти цілий квест, щоб дізнатися ціну її речей.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хімчистка штор з ефектом блекаут 27 июля 2024

Хімчистка штор, гардин, та тюлі можна замовити в нашій компанії Містер Клінер. Наші фахівці знімуть, заберуть у цех, зроблять чищення, а також привезуть назад ...

Мішель Андраде в червоному купальнику опинилася на пляжі Барселони в компанії "Холостяка" Терена 26 июля 2024

Співачка болівійського походження Мішель Андраде з'їздила до Барселони у компанії майбутнього "Холостяка", ветерана Олександра "Терена" Будька.

Шарліз Терон показала паризький шик, а Сальма Гаєк – спортивний костюм: найстильніші образи зірок на Олімпіаді-2024 26 июля 2024

Шарліз Терон показала паризький шик, а Сальма Гаєк – спортивний костюм: найстильніші образи зірок на Олімпіаді-2024. Фото До Франції злетілися знаменитості з різних куточків світу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Кардинал 4.9
Кардинал

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше