У РФ військовий КАМАЗ протаранив авто з дітьми, є жертви

1 августа 2024

У місті Новошахтинськ Ростовській області РФ військова вантажівка протаранила легковий автомобіль. Загинули 6-річна дитина та її мама, ще троє дітей постраждали. Про це у вівторок, 30 липня, повідомив Telegram-канал Astra.

"У Новошахтинську водій військового КАМАЗу під час повороту ліворуч не пропустив Kia, внаслідок чого автомобілі зіткнулися", - йдеться у повідомленні.

Загинули пасажирка Kia та її шестирічний син. Ще трьох, 9-річну дитину та двох підлітків 16 та 17 років, госпіталізовано.

Стверджується, що аварія сталася через те, що на перехресті не працював світлофор.

 

Нагадаємо, минулого тижня у Росії танк переїхав цивільний автомобіль, що рухався головним шляхом, не поступившись їй дорогою.

Раніше у тимчасово окупованому Шахтарську Донецької області бронетранспортер росіян в'їхав у легковий автомобіль і розчавив його. Двоє людей, які були в машині, загинули на місці.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

Хіменес-Браво зворушив поповненням своєї собачої зграї. Відео 18 сентября 2024

Ось таке диво тепер живе у Ектора Хіменеса-Браво

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше