У Римі з-під завалів тунелю врятували можливого грабіжника

13 августа 2022

У Римі рятувальники витягли чоловіка з-під тунелю, який він міг вирити для пограбування банку. Про це повідомляє видання Ansa.
 
34-річного італійця було врятовано в четвер, 11 серпня, у Римі з тунелю, що частково впав, на глибині близько шести метрів. Рятувальники мусили викопати другу яму, і приблизно за вісім годин вони змогли витягнути чоловіка з-під завалів. Потім його доправили в лікарню.
 
Він залишається під вартою поліції, найближчим часом його допитають. Підозрюють, що він може бути членом банди, яка хотіла пограбувати банк.
 

Ще троє чоловіків, затриманих біля тунелю, також перебувають під вартою, деякі з них засуджені за крадіжки. Усі підозрювані мають італійське громадянство.
 
На вулиці, де знайшли тунель, розміщено два банки. Наразі затриманих підозрюють у пошкодженні дорожнього покриття та необережних діях. Найближчими днями має стати зрозумілим, чи буде додано додаткові звинувачення.
 
Нагадаємо, у місті Саанич на заході Канади озброєні зловмисники намагалися пограбувати банк, але їх застрелили поліцейські. Шість правоохоронців зазнали поранень.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Лікарі відповіли чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими 19 апреля 2024

Чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими

Кріштіану Роналду милим фото привітав найменшу доньку з 2-річчям 19 апреля 2024

18-го квітня наймолодша донька португальського футболіста Кріштіану Роналду, Белла Есмеральда відзначає свій другий день народження.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше