У Росії таємно змінили командувача Чорноморського флоту - ЗМІ

18 августа 2022

У тимчасово окупованому українському місті Севастополь членам військової ради Чорноморського флоту РФ представили нового командувача – віце-адмірала Віктора Соколова. Про це повідомляє РІА Новости з посиланням на джерела у середу, 17 серпня.
 
"Наказ був головкому про його призначення. Членам військової ради пройшло подання. Публічного заходу не було, і, напевно, його і не буде у зв'язку із запровадженим у місті жовтим рівнем терористичної небезпеки", – заявив співрозмовник агентства і додав, що зараз Соколов "приймає справи".
 

Інше джерело, знайоме із ситуацією і особисто з Соколовим, сказало, що в умовах так званої "спецоперації" "ніхто не зобов'язаний публічно повідомляти про такі призначення".
 
Офіційних коментарів про призначення Соколова наразі немає.
 
При цьому журналіст Юрій Бутусов повідомив про призначення Віктора Соколова ще минулого тижня. За його словами, колишнього командувача - адмірала Ігоря Осипова - було звільнено після вибухів на військовій авіабазі в Новофедорівці Сакського району. Тоді російські окупанти зазнали серйозних втрат.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Telegram має тільки один плюс - Буданов 29 марта 2024

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов на формі Kyiv Stratcom Forum 2024 висловив свою думку щодо Telegram.

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

Стало відомо, збуджує чи гальмує алкоголь сексуальне життя 28 марта 2024

Надмірне вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Style Pack 5.0
Style Pack

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше