У США намагаються поставити американські ракети на МіГі

9 марта 2023

Військові США шукають можливість встановити ракети класу повітря-повітря середньої дальності на літаки МіГ, які використовує Україна. Про це у вівторок, 7 березня, повідомило видання Politico з посиланням на джерело до Міноборони США.
 
Наголошується, що ракети AIM-120 призначені для західних винищувачів, таких як F-16.
 
"Ці зусилля, у разі успіху, можуть стати частиною вирішення проблеми Києва, який потребує додаткової вогневої могутності та ППО, оскільки і Україна, і Росія готуються до великих наступів цієї весни", - йдеться у матеріалі.
 

Зазначається, що інтеграція AIM-120 з МіГ може стати першим випадком, коли США нададуть можливість Україні запускати ракети класу повітря-повітря з літаків. Проте процес пов'язаний із труднощами, сказав один із чиновників Міністерства оборони США та ще одна людина, знайома з питанням.
 

"Ракета має бути не тільки фізично встановлена на літаку, а й "спілкуватися" з радаром літака. Щоб зробити постріл, спочатку радар літака вказує ракеті ціль і направляє ракету доти, доки вона не виявиться досить близько, щоб знайти ціль самостійно", – повідомили джерела видання.
 
За їхніми даними, основна проблема в тому, що американські та радянські системи настільки різні, що ракета та літак не можуть "спілкуватися" одна з одною.
 
Нагадаємо, зараз у США знаходяться два українські пілоти. Американські військові проводять аналіз навичок українських льотчиків та потреб потенційної навчальної бази щодо підготовки управлінням сучасними західними літаками.
 
Також повідомлялося, що на підготовку до США можуть прибути десять інших українських пілотів.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ планує за три роки набрати понад 200 тисяч контрактників - ЗМІ 6 октября 2024

У проєкті російського бюджету на 2025-2027 роки закладено 30 млрд рублів щорічно на одноразові виплати за укладення контракту з Міноборони.

YouTube збільшить максимальну тривалість Shorts до трьох хвилин 6 октября 2024

YouTube збільшить максимальну тривалість Shorts до трьох хвилин

Телеведуча Лідія Таран рідкісними фото привітала доньку з 17-річчям 6 октября 2024

Телеведуча Лідія Таран, яка нещодавно відсвяткувала власне 47-річчя, привітала з днем народження свою донечку Василину. Дівчині виповнилося 17 років.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше