У столиці невідомі "мінували" Києво-Печерську лавру

21 апреля 2023

До правоохоронців у четвер, 20 квітня, надійшло повідомлення про мінування одного з об’єктів на території Києво-Печерської лаври. Через це було тимчасово перекрито доступ до Національного заповідника.

Про це OBOZREVATEL повідомили в пресслужбі столичної поліції. На місці події працювали вибухотехніки (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Вранці до столичної поліції надійшло повідомлення про мінування одного з об’єктів Києво-Печерської лаври. Спеціалісти оглянули територію Національного заповідника – вибухонебезпечних предметів не виявили. Наразі перевірку завершено", – уточнили в поліції.



Нагадаємо, у столиці правоохоронці затримали чотирьох активних учасників сутичок на території Києво-Печерської лаври. Їм повідомили про підозру в хуліганстві. За інформацією джерела OBOZREVATEL у правоохоронних органах, серед затриманих була скандальна активістка УПЦ МП Вікторія Кохановська, яка неодноразово влаштовувала провокації в Києво-Печерській лаврі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києво-Печерській лаврі представники спеціальної комісії Мінкульту продовжують працювати та оглядати майно Національного заповідника. У будівлях, які внесені до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, багато бруду, лежать легкозаймисті речі й немає пожежної сигналізації.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше