Українська модель заявила, що її побили охоронці турецького пляжу (ФОТО)

5 августа 2020

Українська модель Дар'я Кирилюк звинувачує в побитті службу безпеки турецького пляжного клубу. Як повідомила дівчина в Instagram, під час інциденту постраждала вона, її бойфренд та ще кілька осіб.

Про те, що сталося, Дар'я написала в Instagram, додавши фото свого закривавленого лиця. На резонансну історію вже відреагував міністр культури і туризму Туреччини Мехмет Нурі Ерсой.

Модель розповіла про інцидент у Instagram

"Я не хочу мовчати і розповідаю історію, яка сталася зі мною, моїм хлопцем та нашою групою. На нас напала служба безпеки пляжу "Momo" (Чешме, Туреччина). Чотирьох дівчат (зокрема мене) було побито по обличчю, і хлопці сильно постраждали. Ми дали поліції докладні звіти. Ми не повинні закривати очі на те, що сталося!", - поділилася модель.

Як повідомляє англомовне турецьке видання Duvar, представники пляжу свою провину заперечують. Їхня версія подій - на парковці відбулася бійка "між двома групами", яку охоронці намагалися розборонити.

Після звернення Кирилюк та її товаришів до поліції Чешме одну особу затримали, і після допиту відпустили.

Вочевидь, це і є бойфренд Дар'ї, який теж постраждав

У своєму наступному дописі  Дар'я звинуватися "Momo" в брехні та небажанні оприлюднити записи з камер спостереження. Як наголосила дівчина, це означає, що клубові є що приховувати від людей, і він винен.

"Я засуджую огидний напад, що мав місце ввечері п'ятниці в Чешме, такого ніколи не має траплятися в туристичному місці, тим більше по відношенню до жінки. Ми всі побачимо, що нікому не зійде з руки цей неприйнятний, потворний інцидент", - написав у Twitter міністр культури і туризму Ерсой

Наразі в Insta-сторі клубу розміщено повідомлення, що пляж зачинений. Таке рішення було прийнято владою в рамках боротьби з пандемією коронавірусу.

Видання зазначає, що це не перший випадок, коли персонал  "Momo" звинувачують у насильстві по відношенню до відвідувачів. Торік офіціанти буцімто кидались льодом у жінку, а потім побили чоловіка, який зробив їм зауваження.

Фото з Instagram Кирилюк

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зендея на кінопрем'єру вигуляла пишну сукню з мереживом на грудях 18 апреля 2024

Американська актриса Зендея продовжує свій марафон ефектних виходів на прем’єрних хідниках своєї нової стрічки Challengers.

Заріцька позасмагала в Іспанії. Фото 18 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька гастролюючи Європою, встигла відпочити і позасмагати в сонячній Валенсії.

Потужні камери та "дерев'яна" кришка: вийшов смартфон Motorola Edge 50 Ultra 18 апреля 2024

Потужні камери та "дерев'яна" кришка: вийшов смартфон Motorola Edge 50 Ultra

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше