Український фільм "Ти – Космос" отримав головну нагороду кінофестивалю в Страсбурзі

1 октября 2024

Фільм українського режисера Павла Острікова "Ти – Космос", який захопив іноземних глядачів на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, Канада, цього разу одержав головну нагороду на кінофестивалі у Страсбурзі, Франція. Ця перемога відкрила для стрічки шлях на змагання за найпрестижнішу нагороду європейського жанрового кіно Golden Melies.

"Ти – Космос" переглянули в рамках Festival Européen du Film Fantastique de Strasbourg. Саме там 28 вересня він здобув найважливішу нагороду Golden Octopus (Золотого восьминога) і Silver Melies. Про здобутки команди Павла Острікова повідомило Держкіно.

"Світова прем’єра дебютної стрічки Павла Острікова "Ти — Космос", відбулася в рамках програми Discovery на Міжнародному кінофестивалі у Торонто. У 2020 році проєкт фільму став одним із переможців 14-го конкурсного відбору Держкіно. Продюсерська компанія ForeFilms, розпочала підготовку до зйомок. Для зйомок створили складні павільйонні декорації у павільйонах ДП "Національна кінематека України", аніматронік робота, який самостійно рухався в кадрі, концепти корабля й інтер’єрів, щоб показати всі космічні сцени дійсно "космічно", – повідомило агенство.

Про що фільм "Ти – Космос"

У центрі сюжету український колишній далекобійник Андрій Мельник, який виявився останньою людиною у Всесвіті після вибуху на Землі. Він разом з другом-роботом відправляється у вільний космос і живе своє рутинне життя поки на зв'язок не виходить француженка Катрін. Тоді подорож головного героя концентрується на пошуках тієї самої дівчини й вимагає неабияких зусиль, щоб перетнути всю галактику.

Відомо, що в український прокат "Ти – космос" вийде у 2025 році, але точна дата, або хоча б приблизний місяць ще невідомий.

Раніше OBOZ.UA писав, що відомо про український фільм "Крутивус. Повернення сили" та яке зло з Півночі доведеться бороти українцям. Проєкт в активній розробці.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чому українські суди почали виправдовувати п’яних водіїв 1 октября 2024

Стало відомо, чому українські суди почали виправдовувати п’яних водіїв

Республіканці готують план на випадок програшу Трампа на виборах - ЗМІ 1 октября 2024

Кампанія Гарріс стверджує, що республіканці намагаються посіяти недовіру до виборів, щоб у разі поразки звинуватити систему в несправедливості.

Найбільші мамині фани: прийомні сини і донька Джолі завітали на її прем'єру. Фото 1 октября 2024

Американська акторка Анджеліна Джолі 29-го вересня з'явилася на нью-йоркській прем'єрі її стрічки "Марія" в супроводі потужної групи підтримки: трьох прийомних нащадків.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше