В ЄК опублікували роз'яснення про озвучені цифри втрат України

1 декабря 2022

У Єврокомісії уточнили, що цифри, згадані фон дер Ляєн, стосувалися загальних втрат ЗСУ в Україні - не лише вбитих, а й поранених. Уточнення стосується озвучених даних, які викликали бурхливу суспільну реакцію. Про це повідомила представник Єврокомісії Дана Спінант.

"Велике спасибі тим, хто вказав на неточність цифр у попередній версії цього відео. Використовувана оцінка із зовнішніх джерел мала стосуватися втрат, тобто і вбитих, і поранених, і мала показати жорстокість Росії", - написала Спінант.

Нагадаємо, глава ЄК повідомила про понад 20 тис. цивільних і понад 100 тис. військових ЗСУ, які загинули з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, але джерело цієї інформації названо не було.

З Twitter Урсули фон дер Ляєн вже видалено відео з відповідною заявою. На сторінці завантажено нове відео без даних про кількість загиблих військових та цивільних.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць 26 апреля 2024

"Телефонувала – і привозили гроші". Співачка TAYANNA відверто зізналася, за що зараз живе та скільки коштів їй потрібно на місяць Артистка каже, що коли потрібна допомога, звертається до колишніх чоловіків

На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів 26 апреля 2024

Ракетою на Кремль. На екрани вийшла трагікомедія "Крашанка", що довела до істерики російських пропагандистів Стас Боклан прийшов на прем’єру з дружиною, а Олесю Жураківську емоційно привітала подруга – відома акторка

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше