В Індонезії офіційно заборонили секс до шлюбу - можна отримати рік в’язниці

7 декабря 2022

6 грудня парламент Індонезії затвердив кримінальний кодекс, який містить положення про покарання за статеві зносини до весілля. Порушникам загрожує строк до одного року. Покарання діють не тільки на громадян країни, а й на іноземців. Також заборонене спільне проживання пар, які не перебувають у шлюбі. Крім того, можна потрапити за ґрати й за образу президента.

Про це повідомляє The Wall Street Journal. Окрім цього до індонезійського КК вносять заборону на "вираження поглядів, що суперечать державній ідеології". За порушення цього пункту загрожує тюремне покарання до трьох років.

Як повідомляє джерело, всі індонезійські парламентарі підтримали оновлення кримінального кодексу. "Старий кодекс належить голландській спадщині, ...і зараз він більше не актуальний", – повідомив голова парламентської комісії, відповідальної за перегляд КК Бамбанг Вуріанто.

Варто сказати, правозахисна організація Human Rights Watch попередила, що ухвалення поправок завдасть великого удару по індонезійській демократії.

CNN Indonesia вказує, що новий закон також передбачає кримінальну відповідальність за:

  • державну зраду;
  • образу державних інститутів;
  • організацію мітингів без попереднього повідомлення;
  • поширення фейкових новин.

Нещодавно OBOZREVATEL писав, що в Індонезії на острові Ява 4 грудня прокинувся найвищий вулкан країни під назвою Семеру. Кілька сотень людей було евакуйовано до тимчасових притулків та безпечних районів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

Олю Полякову розкритикували за поїздку на Лазурове узбережжя, де співачка розважатиме "хороших росіян" 19 апреля 2024

"Ви заробляєте на війні". Олю Полякову розкритикували за поїздку на Лазурове узбережжя, де співачка розважатиме "хороших росіян" Один із організаторів підтримує російських олігархів Михайла Фрідмана і Петра Авена

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше