Відома реперка виступила на передвиборчому мітингу Камали Гарріс та викликала обурення у мережі

1 августа 2024

Американська реперка Меган Ті Сталліон вразила натовп на мітингу передвиборчої кампанії віцепрезидентки Камали Гарріс в Атланті. Артистка виконала свій хіт, однак глядачів збентежив текст пісні, що містив нецензурні слова. 

Сталліон вийшла на сцену Конвокаційного центру штату Джорджія перед аудиторією приблизно 10 тисяч людей і зачитала хітовий трек "Savage", за який вона навіть отримала премію "Греммі". У тексті пісні, що вийшла на музичні платформи в 2020 році, Меган вихваляється тим, що вона "that bitch" (з англ. – "та сама с*ка"), пише NY Post. На сленгу це означає бути зухвалою та впевненою у собі дівчиною. Крім того, трек містив також й інші сумнівні вирази, які обурили користувачів мережі.


Як пише Daily Mail, "Меган була одягнена в сексуальний синій костюм, який підкреслював її неймовірну фігуру". Образ хіп-хоп зірки складався з укороченого піджака, розкльошених штанів та блакитної краватки. Сталліон поєднала свою яскраву губну помаду зі стрілками, коричневими тінями і персиковими рум’янами.



Виконуючи свій хіт "Body", реперка дала зрозуміти, що підтримує права жінок. "Тепер я знаю, що мої жінки в натовпі люблять своє тіло, – сказала вона у мікрофон. – І якщо ви хочете продовжувати любити своє тіло – ви знаєте, за кого голосувати!" Знаменитість також встигла записати відео у TikTok разом з кандидаткою у президенти США.

І хоча деякі коментатори не оцінили виступ Меган, американській молоді все ж сподобалося побачене: 

"Це дуже несерйозно, але може спрацювати".

"Натовп занадто тихий. Я б кричав і танцював".

"Підтримка стає все кращою і кращою".

"Ця кампанія така весела! Гарріс принесла надію, позитив, оптимізм і радість!"

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Бен Аффлек зробив собі символічний подарунок на день народження Дженніфер Лопес і втер носа колишній.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ продала зерно з окупованих територій на $6 млрд - ЗМІ 16 сентября 2024

Головним портом експорту такої продукції став Севастополь у анексованому Криму, зерно також вивозиться із окупованих Бердянська та Маріуполя.

Як впровадження ERP системи допомогло вижити нашому бізнесу. Досвід про який мало розповідають 16 сентября 2024

Реальний кейс з впровадження ERP системи для виробничої компанії в Україні. Дізнайтеся яке це допоможе і вашому бізнесу в розвитку.

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента 16 сентября 2024

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента Документальний фільм Бадоєва "Довга Доба" за рік від початку показів переглянули більш ніж у 30 країнах світу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше