Відому модельєрку, чиї розкішні сумки за 2000 доларів носили Вікторія Бекхем і Брітні Спірс, засудили до 18 місяців ув’язнення за контрабанду

25 апреля 2024

Модельєрка та засновниця люксового бренду Nancy Gonzalez – Ненсі Гонсалес – чиї розкішні сумки вартістю дві тисячі доларів носили такі зірки, як Вікторія Бекхем та Брітні Спірс, була засуджена до 18 місяців ув'язнення. Її звинуватили в контрабанді шкіряних аксесуарів з Колумбії.

70-річна дизайнерка продавала свої вироби топ-зіркам Голлівуда. Її сумки носили такі знаменитості, як Сальма Гайєк та Кріс Дженнер, а також актори серіалу "Секс і місто". Як пише Daily Mail, помічник прокурора США Томас Уоттс-Фітцджеральд порівняв Гонсалес із наркоторговцем.

Її багаторічна схема передбачала підкуп десятків кур'єрів для перевезення сумок на комерційних рейсах в елітні шоу-руми та на модні заходи в Нью-Йорку. Перевізники запевняли митників, що везуть подарунки своїм родичам, а насправді ці сумки пізніше можна було придбати в дорогих бутіках.

Шкури, які використали для сумок, належали пітонам і кайманам, вирощеним у неволі. В США ці тварини охороняються, адже перебувають під загрозою зникнення.

За такою схемою дизайнерка, як стверджує сторона обвинувачення, провезла в США товару на мільйони доларів. Проте адвокати оскаржили їхнє твердження, зазначивши, що ціна кожного виробу становила близько 140 доларів.

Модельєрка змушена буде здатися 6 червня, щоб почати відбувати покарання. До цього вона 14 місяців провела за ґратами в Колумбії.

Раніше OBOZ.UA писав, що український дизайнер Андре Тан різко висловився щодо надання переваги купівлі одягу іноземних брендів у той час, як в Україні відшивають такі ж якісні речі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Польщі зробили заяву про відправку військ в Україну 4 мая 2024

Путін має перебувати в ситуації, коли він не впевнений, що Захід буде робити, зазначив глава польського МЗС.

Бреда Пітта з дівчиною та собакою підловили під час романтичної прогулянки пляжем. Відео 4 мая 2024

Американський актор Бред Пітт та його кохана Інес де Рамон, які, подейкують, уже кілька місяців мешкають під одним дахом, потрапили в об'єктиви папараці під час прогулянки.

Федишин розказала, що буде в її великодньому кошику і що з'їсть першим після церкви 4 мая 2024

Співачка Ірина Федишин розповіла про великодні традиції своєї родини. Виявляється, сама зірка пасок не пече, а помагає мамі Лесі. Зате декорують святкову випічку вже всі разом.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше