Костянтин Грубич розповів, як Андрій Данилко просив у нього вибачення після загибелі його 17-річної доньки в ДТП

15 июня 2024

Відомий український телеведучий Костянтин Грубич розповів про розмову з Андрієм Данилком, яка відбулася після трагедії з 17-річною донькою журналіста. У 2014 році Оля Грубич загинула унаслідок ДТП: дівчина поверталася додому близько опівночі, коли невідомий автомобіль збив її на пішохідному переході.

Ведучий поділився зі Славою Дьоміним, що після жахливої новини йому зателефонував Данилко та почав просити вибачення. Як зізнався гість, співак мав стати хрещеним батьком дівчини, однак не зміг через щільний графік.

"Ну, він мені подзвонив, він плакав. Тоді, коли не стало Олі. Чомусь він просив вибачення. Я кажу, а за що? Каже, я не знаю, я відчуваю… – розповідає Грубич. – Він мав бути хрещеним. Хрещеним батьком. А через зайнятись, через все не вийшло. Але він коли-неколи, коли ми бачилися, він каже, як там моя Оля?"

З моменту трагедії минуло 10 років, однак журналіст все ще картає себе, що не зустрів доньку у той вечір: "Якби я пішов зустрічати, цього б не було". Грубич вважає, що "час не лікує": ведучий намагається жити далі.

"Я молюся. До трагедії я не знав, що таке молитва. І взагалі релігія для мене була на рівні фольклору. Не більше. Зараз це глибше. Особливо перші роки", – зізнався гість. Знаменитість вважає, що не існує "рецепту", як пережити горе, з яким, на жаль, доводиться стикатися багатьом українцям через війну з Росією. Грубич рекомендує зайняти себе якоюсь роботою.

Він також закликав не стримувати своїх емоцій: "Я б не забороняв виплакатися. Тому що сльози, вони теж вичерпні. Це виходить емоція. Я, наприклад, кілька років уже менше плачу. Тому що в перші роки це був армагеддон". Ведучий зазначив, що йому не соромно за сльози. "Знаєте, просто є чоловіки, які бояться плакати, – продовжив журналіст. – Забудьте про свою стать у відношенні емоцій. Думайте про щирість і про правдивість".

Раніше OBOZ.UA писав про те, якКостянтин Грубич припустив, чому досі не знайшли вбивцю його дочки Олі: "Знав і президент, і мер".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Саакашвілі в соцмережі поділився рідкісним фото сина та невістки 25 июня 2024

Експрезидент Грузії Михеіл Саакашвілі похвалився новим досягненням свого старшого сина Едуарда. Молодик здобув ступінь зі штучного інтелекту в Утрехтському університеті.

Нові iPhone можуть отримати змінні задники з функціями 25 июня 2024

Нові iPhone можуть отримати змінні задники з функціями

Остапчук привітав дружину з 24-річчям, а вона похизувалася лакшері дарунками від нього. Фото 25 июня 2024

Третій дружині 39-річного Остапчука виповнилося всього 24

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше