Знадобилось три доби: на Київщині загасили пожежу, яка виникла на підприємстві після обстрілу РФ

15 июня 2024

У Київській області в суботу, 15 червня, рятувальники ліквідували пожежу на промисловому підприємстві, яка виникла внаслідок російського обстрілу 12 червня. Бійці ДСНС працювали понад три доби.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій України. До гасіння вогню було залучено спеціальні потяги.

"Київщина: 15 червня о 7:21 ліквідовано пожежу на промисловому підприємстві, яка виникла 12 червня внаслідок збройної агресії росії", – йдеться в повідомленні.



Крім того, ДСНС опублікувало кадри того, як рятувальники героїчно, протягом понад трьох діб, ліквідовували наслідки обстрілу країни-терориста РФ.







Нагадаємо, у ніч проти середи, 12 червня, російські окупаційні війська завдали комбінованого удару по Україні, застосувавши крилаті ракети з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, а також ударні БпЛА.

Однією з основних цілей ракетної атаки ворога стали українська столиця та Київська область. Через падіння уламків на Київщині спалахнула пожежа на промисловому підприємстві. Спочатку до ліквідації пожежі було залучено понад 105 осіб і 30 одиниць техніки.

Як повідомляв OBOZ.UA, держава-агресор Росія в ніч проти п'ятниці, 14 червня, підняла в небо групу стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, а потім Міг-31К. Вони запустили по Україні крилаті та балістичні ракети. Крім того, у цей час тривала ворожа атака дронами-камікадзе Shahed-136.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кандидат в прем'єри Франції пообіцяв обмежити військову поміч Україні 24 июня 2024

Жордан Барделла запевняє, що не відправлятиме в Україну далекобійну зброю та французьких інструкторів.

За що відповідає гормон адреналін 24 июня 2024

Чи відчували ви колись прилив енергії під час небезпеки або екстремальної ситуації? Це все завдяки гормону, який називається адреналін. Дізнаймося більше про цей надзвичайний хімічний месенджер

Телеведучий Андрій Джеджула розповів, чому не спілкується з падчеркою – дружиною одного з найдорожчих футболістів 24 июня 2024

"Жодним чином". Телеведучий Андрій Джеджула розповів, чому не спілкується з падчеркою – дружиною одного з найдорожчих футболістів Захисник збірної України Ілля Забарний перебуває в шлюбі з однокласницею Ангеліною Реус

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше