Наталка Карпа вперше розказала, як чоловік розбив їй серце і що відбувається між ними зараз

18 мая 2024

Співачка Наталка Карпа розповіла, що стало точкою відліку в її кризі шлюбу з чоловіком, Євгеном Тєрєховим ("Титановим Джексоном"). 42-річна артистка розкрила, чи мешкають вони з батьком її доньки Злати разом і чи розлучилися офіційно.

Відверті зізнання Наталка зробила в інтерв'ю "Слава +".

"Він робив мене щасливою 5 років. Зараз ми, скажімо, пропрацьовуємо багато моментів, які трапилися на нашому шляху. Зараз у нас дуже тепле спілкування, в нас є діалог і, більше того, в нас не просто діалог, ми нарешті починаємо знову відкривати одне одному свої якісь навіть не потаємні історії, а свою душу відкривати", - поділилася Карпа.

У історії Наталки та Євгена поки не поставлено крапку, тож надія на "і жили вони довго та щасливо" залишається

Фото з Instagram Карпи

"Він зараз на фронті. Ми не те що живемо окремо... Він має зараз іншу квартиру, він з'їхав таки. Але коли він, наприклад, має з фронту відпустку, він їде до мене і каже "я їду додому", це важливий якийсь такий момент. Може, я себе грію? Не знаю", - зі сміхом зазначила зірка.

На запитання, чи досі вона відчуває до Євгена кохання, Наталка чесно відповіла, що і в цьому, зокрема, вона наразі намагається розібратися.

"Мені розбили серце. У попередніх стосунках я розбивала серце, напевно, в більшості випадків, я навіть жартувала, що, можливо, це моя карма", - зазначила вона.

34-річний Євген, незважаючи на те, що має 2-гу групу інвалідності після поранення в АТО, продовжує боронити Україну на фронті

Фото з Instagram Тєрєхова

"У нас не було сварок із переходами червоних ліній. У нас не було негарних слів, ми не ображали одне одного словами, ми проговорювали. От він прийшов і просто каже: "Наталко, я не знаю, що відбувається, але я до тебе охолов". І це, з одної сторони, щиро та правильно - він прийшов і (сказав)... Це моя історія, це мені болить", - пояснила вона.

"У мене почалося власне обезцінювання. Я розуміла, що сама себе опускаю під ноги. Я за допомогою цього інтерв'ю хочу сказати дівчаткам, жінкам, щоби вони в такі момент - я розумію, це важко, це коли ти розумієш, що падаєш нижче, нижче і навіть не знаєш, що з тим робити. Бо ти дивишся в дзеркало і собі не подобаєшся. Ти думаеш, людина, яка тебе любила і носила на руках - і тут в один момент нічого до тебе не відчуває, ти стаєш непотрібною", - пригадала Карпа.

Чоловік Карпи чесно повідомив їй, що "охолов"

Зі слів артистки, зараз їй соромно в цьому зізнаватися, але ще два роки тому вона так боялася розлучення, що поводилася "мов собачка, яка вчепилася в чобіт" і благає її не залишати.

"Я не розуміла, що людина - це не власність. Я себе ловила на тому, що це залежність, і я не можу цього позбутися, в мене падає небо на голову. І коли я від нього чула слово "розлучення", я розуміла, що мої сльози вже на очах, я розуміла, що серце отак калатає, я не розуміла, що відбувається. Це слово було для мене як для бика червоне", - пояснила вона.

Утім рік тому Карпа звернулася до свого адвоката і попросила підготувати документи на розлучення з Тєрєховим.

4-річна Злата не здогадується, що між татом і мамою щось не так

"Документи є. Ми не розлучилися. Бо минулого літа Джексон був на одному завданні, я так розумію, що це було дуже небезпечне місце, і, по його словах, це все змінило. В його голові це дало нову установку. Він каже: "Я передивився своє життя і якось відчув, що в мене в цьому житті є цінне. Я знову повернувся до тебе. Я тут падаю в коліна. Я знову хочу, щоби ти і Злата були частиною мого життя, і я прошу тебе повернутися, повернути мене, і давай будемо пробувати щось знову"", - переповіла співачка.

"На початку мені дуже хотілося зробити йому боляче, показати, що от, у мене почнуться нові стосунки, оцей синдром відмінниці: "Я тобі покажу, яку ти жінку втратив!" Потім прийшло усвідомлення таке, що я нікому нічого не хочу показувати, я просто хочу бути щасливою, в тому, в чому є, з тою людиною, в якій я буду розчинятися, яку я буду любити, якій я буду довіряти", - сказала Наталка.

Якась подія, що трапилася з Тєрєховим на фронті, змусила його переоцінити власне життя і стосунки з Наталкою. Може, наслідком цього якраз і стала фотосесія подружжя, яка так потішила фанів у серпні 2023-го

Водночас, Карпа усвідомлює, що однією з її помилок у шлюбі з Євгеном якраз і було те, що вона розчинилася в ньому на 100 відсотків.

Нагадаємо, Наталка Карпа і "Титановий Джексон" познайомилися в новорічну ніч 2016-го року. Через місяць і 14 днів захисник України зробив артистці пропозицію руки та серця, і вже у вересні пара відгуляла весілля. У грудні 2019-го Наталка і Євген стали батьками.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мухарський розповів, чи вдалося йому зустрітися у Туреччині з трьома дітьми від Єгорової 1 июля 2024

55-річний шоумен та письменник Антін Мухарський заявив, що не зможе побачити своїх трьох дітей від колишньої дружини, скандальної телеведучої Сніжани Єгорової. Зараз він перебуває у Туреччині з благодійними заходами.

Кияни попередили про фейки з відключення води 1 июля 2024

Кияни попередили про фейки з відключення води

Стало відомо, чому Метт Деймон застерігав Бена Аффлека від стосунків із Лопес 1 июля 2024

Близький друг актора Бена Аффлека, актор Метт Деймон з самого початку переконував його не починати стосунків з співачкою Дженніфер Лопес, так як знав, що все знову закінчиться розривом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

medservis.xyz 4.5
medservis.xyz

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше