Орбан заявив, що війну в Україні зупинить угода між РФ та США

30 июля 2022

Шансів на припинення війни в Україні замало без прямих переговорів США та Росії. Про це в п'ятницю, 29 липня, заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв'ю державному радіо, повідомляє провладне угорське видання Magyar Nemzet.

Угорський чиновник запевняє, що стратегія Заходу щодо війни в Україні нібито "провалилася". Він також заявив, що санкції проти РФ та постачання зброї Заходу "не працюють" і, у зв'язку з цим, нібито потрібно проводити переговори.

Орбан стверджує, що Америка відіграє ключову роль у війні, яку Росія розв'язала проти України. На його думку, Штати "фінансують війну".

"Як після Другої світової війни, знову доводиться чекати угоди щодо безпеки від російсько-американських домовленостей", - вважає угорський прем'єр.

Орбан додав, що США підтримали Україну 50 мільярдами доларів, і він не знає, хто надасть таку суму українцям у найближчі півроку, але впевнений, що "у Європи немає стільки грошей".

"Поки США вірять, що ця військова стратегія може привести до результатів, змін не буде", - заявив прем'єр-міністр Угорщини.

Орбан також вважає, що нинішні проміжні вибори США можуть змінити сприйняття російсько-української війни.

Глава угорського уряду також заявив, що якщо стратегія Заходу і, зокрема, Брюсселя щодо війни в Україні не зміниться, то "з жовтня ми (країни-члени ЄС, - ред.) повинні чекати на військову економіку".

Нагадаємо, раніше Орбан виголосив апокаліптичну промову, в якій передбачив занепад Заходу і спрогнозував "десятиліття небезпек, невизначеності та війни". Він також закликав до нової стратегії ЄС щодо війни РФ проти України, заявивши, що санкції провалилися, а Україна ніколи не переможе.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто в інтерв'ю CNN сказав, що Угорщина вирішила не брати участь у поставках західної зброї Україні, щоб не наражати на небезпеку обстрілу угорців, які проживають на Закарпатті.

Українських угорців обурила така заява міністра закордонних справ Угорщини про відмову у постачанні зброї.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше