В Австралії відібрали у Росії ділянку під посольство

18 августа 2022

У столиці Австралії Канберрі у представництва Росії забрали виділену раніше землю, що призначалася під будівництво нового посольства. Про це у середу, 17 серпня, повідомило видання ABC Australia.
 
Зазначається, що ділянку в центрі Канберри було надано в оренду російським дипломатам у 2008 році, а дозвіл на будівництво нового посольства видали у 2011 році. Згідно з угодою, Росія за три роки мала побудувати нову будівлю, проте так і не зробила цього.
 

Позиція російського керівництва полягає в тому, що будівництво затягнулося нібито через австралійські санкції, запроваджені за окупацію Криму в 2014 році.
 
Тим часом міська влада заявила, що недобудова в преміальному кварталі псує загальну естетику, у зв'язку з чим вирішила застосувати свою політику "використовуй або втратиш" і ухвалила, що росіяни повинні залишити територію протягом 20 днів.
 

При цьому в Канберрі зазначають, що таке рішення ніяк не пов'язане із повномасштабним вторгненням в Україну і називають його "самостійним випадком".
 
Раніше повідомлялося, що Австралія запровадила санкції проти родини Путіна. До списку санкцій було включено 16 осіб, серед яких російські міністри, бізнесмени та родичі російського президента.
 
Також Австралія надала Україні фінансову допомогу та військову техніку.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ексдружина Кличка гайнула за пошуком романтики в Таїланд 7 мая 2024

Колишня перша леді Києва, ексдружина Віталія Кличка Наталія Єгорова гайнула погрітися на сонечку до Таїланду.

Індійський мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі 7 мая 2024

Мільярдер Умар Камані і модель Ната Адель відгуляли "весілля року" за $25 млн: зіркових гостей розважали Мерая Кері та Андреа Бочеллі. Фото Минуло майже три роки з пропозиції

У Литві впала повітряна куля: семеро травмованих 7 мая 2024

Керувала кулею 38-річна жінка - досвідчений і професійний пілот, багаторазова учасниця змагань з повітроплавання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше