В Чехії здетонував боєприпас: є постраждалі

17 июня 2024

Невідомий боєприпас здетонував на чеському військовому полігоні Лібава. Внаслідок інциденту є постраждалі. Про це повідомила Чеська армія в соцмережі Х (Twitter).

"Ми маємо справу із серйозною подією в районі військового полігону Лібави, де вибухнув поки що невстановлений боєприпас", - ідеться в повідомленні військових.

Там також додали, що внаслідок події є постраждалі.

"Ми намагаємося надати допомогу якомога швидше, у справу втрутився рятувальний гелікоптер. Інцидентом займається військова поліція", - додали в Чеській армії.

Нагадаємо, серію вибухів та отруєнь, які ГРУ організовувало в Європі, координувала сімейна пара – Микола та Олена Шапошнікови, яким у 1990-х надали політпритулок в Чехії.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Німеччина планує замовити снаряди на 15 млрд євро - ЗМІ 26 июня 2024

Орієнтовно 2,35 млн артилерійських снарядів калібру 155 мм мають виробити на замовлення до 2030 року, але для початку Німеччина хоче замовити 200 тисяч снарядів для поповнення складів.

ЗМІ дізналися подробиці нещасного випадку з принцесою Анною 26 июня 2024

Британська принцеса Анна, яка з вечора 23-го червня перебуває в лікарні в Брістолі після нещасного випадку, що стався з нею в її маєтку, може бути травмована серйозніше, ніж це подає офіційний палац.

Вкрав гроші дружини безвісти зниклого військового: у Києві про підозру повідомили водію таксі 26 июня 2024

Вкрав гроші дружини безвісти зниклого військового: у Києві про підозру повідомили водію таксі. Фото Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше