Нова зйомка Наомі Кемпбелл в діамантах Cartier і костюмах Dior

25 ноября 2020

Наомі Кемпбелл стала героїнею нового номера Elle France. Вона поспілкувалася не лише на тему краси, але підняла значущу наразі тематику — Black Lives Matter. Модель запевнила, що завжди відстоювала свою позицію, хоча інколи це було дуже не легко, особливо на початку її кар’єрі.

«Мені завжди було незручно. Я казала собі, що повинна іти до мети і тримати голову догори. Тоді я була єдиною темношкірою в кімнаті і це бентежило». Як запевняє супер модель, їй допомагала впевненість у собі і внутрішня сила.

Автором зйомки став відомий фотомитець Філіпп Паулюс, а от позувала модель в речах від Gіvenchy, Dior, Alaïa і Hermes. Діамантові прикраси від Cartier.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В ISW оцінили вплив ударів по НПЗ на нафтопереробку в Росії 24 апреля 2024

Майбутні удари українських БпЛА можуть вивести з ладу більшу частину російських нафтопереробних потужностей, вважають аналітики.

Коли потрібен осушувач повітря та які принципи вибору? 24 апреля 2024

Занадто вологе повітря може бути не менш шкідливим, ніж сильно сухе. Це стосується не тільки людського здоров’я, а й житлових або торгівельних приміщень

Дочка Кетрін Зети-Джонс відсвяткувала день народження у маминій сукні 25-річної давнини. Фото 24 апреля 2024

Донька британської актриси Кетрін Зети-Джонс Керіс ніколи не матиме проблем з гардеробом. Адже у розпорядженні дівчини не лише власний одяг, але й зіркової матусі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше